Sãli Evenimente

Salon Luxury

Complexul Mario Moinesti are bucuria sa va anunte aparitia unei noi sali pentru un eveniment perfect!
Ne referim, bineinteles, la salonul Luxury, deschis in anul 2019, ce are o capacitate intre 150 si 300 de invitati si care, credem noi, este alegerea perfecta pentru evenimentul dumneavoastra!

Va asteptam sa ne vizitati si sa discutam, cu atentie, despre evenimentul fiecaruia dintre voi!

Salon Elegance

Cauti un salon de nunta mai special?
Oricat de sofisticate sau pretentioase ar fi cerintele evenimentului tau, noul salon Elegance al Complexului Mario Moinesti cu siguranta se ridica la nivelul exigentelor, impreuna cu o echipa profesionista, pregatita in orice moment sa te ajute in pregatirea petrecerii.
Cu o capacitate intre 150 si 300 de invitati, este un salon versatil, design-ul interior avand rolul de a crea ambientul unui eveniment de vis!
Va asteptam sa ne vizitati si sa discutam, cu atentie, despre evenimentul dumneavoastra!

Salon Balroom Mario

Capacitate 200-500 locuri

Salonul Balroom Mario este cea mai mare sala de evenimente din cadrul Complexului Mario Moinesti. Salonul este insusi definitia luxului si a bunului gust, pentru ca evenimentul dumneavoastra sa aiba parte de cele mai bune conditii de confort si eleganta. Rezervati-va Salonul Balroom Mario pentru o experienta cu totul deosebita!

Salon Helen

Capacitate 150 – 300 persoane

Capacitate 150 – 300 persoane

Salonul Helen vine sa confirme inca o data ca la Complexul Mario Moinesti puteti alege cu siguranta o sala pe gustul dumneavoastra. Acest salon impunator, cu un aer usor conservator, face parte din oferta Complexului Mario pentru organizarea evenimentelor clientilor nostri cei mai exigenti.

Salon Antonia / Nicolas

Capacitate 150 – 300 persoane

Saloanele Antonia si Nicolas vin sa intampine cu un aer modern, o versatilitate foarte mare in ceea ce priveste ringul de dans (sunt sali fara coloane) si nu in ultimul rand, un look menit sa incante pe oricine. 

Aceste saloane sunt ultimele construite in Complexul Mario Moinesti, urmand ca in 2019 sa mai fie construite inca doua, similare.

Restaurant Mario

Lasati-va purtat intr-o lume a gustului si aromelor, unde preparatele culinare sunt menite sa satisfaca cerintele diverse ale oaspetilor. O incursiune in bucataria traditionala, presarata cu accente internationale.

Cu o capacitate de 100-200 locuri Restaurantul Mario este locul ideal pentru: un pranz agreabil, o cina placuta, evenimente corporate, dineuri, receptii, evenimente speciale.

Salon Events

 Pentru ca la Complexul Mario Moinesti lucrurile sunt intr-o continua evolutie, am renovat si extins salonul Events în 2019.

Cu o capacitate de 200-400 invitati, este un salon generos, elegant si abia asteapta sa va gazduiasca evenimentul dumneavoastra!

Haideti la Complexul Mario Moinesti sa discutam despre evenimentul dumneavoastra!

Capacitate 150 – 300 persoane

Saloane conferinte 

Avem la dispozitia dumneavoastra un salon de 20 si un salon de 50 de persoane.