fbpx

Saloane Evenimente Mario Moinesti

Fiecare salon din complexul nostru este unic.

Toate saloanele sunt gândite pentru siguranta si confortul invitatilor nostri, arhitectura interioarã a fost elaboratã în asa fel incat voi sã vã simtiti ideal la evenimentele gãzduite de Complexul Turistic Mario Moinesti.

Salonul Luxury

    Nevoia de lux tine de profunzimea personalitatii noastre.  Implica alegere si liber arbitru ceea ce ne face unici ca fiinte.  Sub egida acestui dicton, te invitam sa petreci o seara de neuitat, intr-un cadru somptuos, extravagant si exclusivist!
    Prezenta acestuia ne pozitioneaza printre ambasadorii performantei, iar dorinta noastra este de a redefini standardele rafinamentului evenimentelor prin confortul, functionalitatea si designul construit pe linii ferme, grafice si prin servirea ireproșabilă, transpusa la nivel de arta.
   Va asteptam sa ne vizitati si sa discutam, cu atentie, despre evenimentul fiecaruia dintre voi!
Capacitate: 150 – 300 locuri

Salonul Elegance

Dacă te caracterizează eleganța si rafinamentul, atunci îți dorești un eveniment pe măsură.

Pentru tine am creat salonul Elegance, care se diferențiază prin noblețe de celălalte saloane.

Datorită decorului și amenajării creează o atmoferă specială, astfel că petrecerea ta să fie cea mai frumoasă amintire nu doar a ta, ci și a celor dragi. 

Capacitate: 150 – 300 locuri

 

Balroom Mario

Dorința de a avea o petrecere superbă, alături de întreaga familie și toți prietenii, devine realitate dacă alegeți salonul ”Ballroom Mario”.  Are o capacitate de până la 500 de locuri ceea ce transformă orice eveniment într-unul grandios, deosebit, cu bun-gust și elegant.
Capacitate: 200 – 500 locuri

Salon Events

Recomandăm pentru evenimentele corporate și nu numai salonul Events, cu o capacitate de  până la 400 de invitați găzduiește conferințe, prelegeri, dar poate fi și alegerea potrivită pentru o petrecere care se dorește într-un cadru elegant și rafinat.
Capacitate: 200-400 locuri

Salon Helen

Salonul Helen este o alegere perfectă pentru un eveniment ce se dorește a fi special.
Dacă ți-ai dorit să te transpui în atmosfera unui basm, să te bucuri de petrecerea amenajată într-un salon amenajat cu bun-gust, clasic și conservator, atunci salonul Helen de la complexul Mario Moinești este exact ceea ce ai nevoie.
Capacitate: 150 – 300 locuri

Salon Antonia

Salonul Antonia este locul potrivit pentru o petrecere în care să primeze dansul și energia bună. Definit prin design modern și prin ringul de dans spațios, salonul Antonia devine cu ușurință dorit de tinerii care își doresc ca nunta sau botezul să fie o amintire despre prieteni și distracție.
Capacitate: 150 – 300 locuri

Salon Nicolas

Salonul Nicolas este prima alegere a tinerilor, impresionați de decorul rafinat și de spațiul generos.

Amenajat în jurul ringului de dans care este piesa centrală, salonul Nicolas vă promite o petrecere reușită, care vă invită la dans și vă oferă bună dispoziție.

Capacitate: 150 – 300 locuri

Restaurant Mario

Ingredientul necesar pentru o petrecere reușită este un meniu care să răsfețe participanții.

Bucătaria restaurantului Mario este partenerul de care ai nevoie pentru a te consulta cu specialiști în bucătaria tradițională, dar nu numai, și să luați împreună cea mai bună alegere pentru dvs.

Restaurantul Mario este perfect pentru o întâlnire de familie, o recepție sau pentru participanții la teambuilding-uri sau evenimente corporate.

Capacitate: 100-200 Locuri